Curs de prim ajutor

În ultimele două săptămâni, am oferit un curs de prim ajutor pentru Coboreni și Lovnicieni, în colaborare cu un voluntar francez. Este frumos sa vedem participanții fericiți să învețe tehnici de a salva vieți. Cu toate acestea, sperăm să nu trebuie să folosească nimeni ce am învățat atât de repede.

Sonita Alizadeh

In seria noastra despre oameni curajosi am vorbit astazi despre Sonita Alizadeh, o „rapper-ă” afgană împotriva căsătoriei forțată.

Rap împotriva căsătorie forțată

Locul adapostului secret

După unele tururi exploratorii în pădurea locală, am găsit locația așteptată pentru programul de vară. Pe un runc, în mare parte adăpostit de vânt și cu suficient spațiu liber, asteapta pana cand venim noi vara aceasta. 🙂

Prima intalnire pregatitoare

Duminica trecuta ne am intalnit cu tinerii din Lovnic pentru a vorbi despre planurile acestui an. Am facut foc cu resurse naturale, mancat carnati si ne am distrat in natura. Suntem toti curiosi cum o sa fie Bikeathon 2019 si speram ca tabara noastra o sa fie realizata!

Pe drum

Facut foc

Monstri

Pe tema de monștri și cum se scapă de ele, am făcut în această săptămână monștri din aluat de sare, care au fost apoi pictate. Apoi, copiii au luat monștrii acasă.

Imagini din ultimele luni

Din cauza lipsei severe de timp, nu au fost, din păcate, nici posturi noi pe acest blog în ultimele luni. Sperăm că acest lucru se va schimba din nou în următoarele câteva săptămâni, datorită voluntarilor noștri francezi. Dar iată câteva poze cu ofertele trecute.

Excursii cu toate grupurile și cursul de alfabetizare în timpul verii:

Grupuri săptămânale în cobor și Leblang cu o medie de 40-50 de participanți:

Spectacole de teatru în cobor și Leblang:

Repetiții și spectacole de circ în cobor și Leblang cu un total de 160 de vizitatori și mai mult de 50 participanți: